Nišlijka brutalno pretukla sina (13): Dete završilo u bolnici, a ona se ovako branila!

Autor: blic.rs

Hronika

02.08.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijki M. P. (33) izrečena je mera zabrane prilaska sinu starom 13 godina zbog sumnje da ga je pretukla do te mere da je dečak završio u bolnici!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, on ima povredu nosa i žalio se na bolove u grudima, zbog čega je zadržan na pregledima da Klinici za dečju ortopediju i hirurgiju KC u Nišu.

Reč je o detetu razvedenih roditelja, a do incidenta je došlo u kući dečakovog oca u Nišu kada je majka došla da ga poseti 1. avgusta oko 15 časova.

- Deca su nakon razvoda poverena ocu sa kojim žive u kući. Majka M. P. je došla da ih poseti, kada se dečak potukao sa godinu dana starijom sestrom. Majka je zbog toga pretukla svog sina veoma brutalno. Prema nezvaničnim informacijama ona mu je zadavala udarce po telu i glavi, a kada je pao a zemlju nije se zaustavila već ga je šutnula u predelu grudi - kaže izvor.

Dečak je prevezen u Klinički centar u Nišu i zbrinut je na Klinici za dečju hirurgiju sa ortopedijom.

M. P. je pokušala da skrene pažnju sa ovog događaja tako što je policiji prijavila da joj je brat njenog muža udario dva šamara jer je istukla dete, ne priznajući, međutim, da je dečaka krvnički premlatila.

Njen dever, je, pak negirao da joj je udario šamare, ali je ispričao da je ona nemilosrdno pretukla sina.

M. P. je do daljnjeg izrečena mera zabrane prilaska detetu, a o tome da li ima elemenata krivičnog dela nasilje u porodici ili nekog drugog krivičnog dela, odlučiće Osnovno javno tužilaštvo koje je o slučaju obavešteno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading