Grom udario na Svetog Iliju i povredio dvoje!

Autor: Tanjug

Hronika

03.08.2019

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe povređene su u mestu Vlasina kod Surdulice kada je grom udario u drvo i oborio ga na njih, objavio je danas RTS.

Foto: Tanjug/AP

Posle udara groma, stablo se srušilo na Zorana J. (54), koji je zadobio teške telesne povrede kičme, i Nadicu J. (48), koja je lakše povređena.

Zbog posledica nevremena koje je juče popodne zahvatilo Srbiju, u Lučanima je zakazana sednica štaba za vanredne situacije, a u opštini Blace proglašena je vanredna situacija gde su bez struje ostala skroro sva sela, a grad je uništio letinu. 


U opštini Blace olujni vetar čupao je drveće i odneo krov sa zgrade Doma zdravlja, a billo je i oštećenih automobila, objavio je RTS. 

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a više padavina se očekuje u centralnim i jugoistočnim krajevima, saopštio je RHMZ. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading