Progovorila trudnica koja je skočila sa 2. sprata bežeći od muža

Autor: blic.rs

Hronika

03.08.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplakana trudnica M.S. (25) u sedmom mesecu trudnoće koja je oko ponoći 3. avgusta skočila sa drugog sprata ne bi li pobegla od muža nasilnika u Prokuplju, nije htela da ispriča očigledno svoju tužnu priču medijima jer koliko je potrebno mladoj osobi da trpi torturu da bi se odlučila na takav skok.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U sobi na Klinici za ortopediju Kliničkog centra u Nišu je sama smeštena. 

- Ma, ne, kakve novine. Nemam snage da govorim. Pustite me samo da se odmorim - kratko je rekla ova mlada žena koja je prekrila rukama lice kako joj se ne bi videle uplakane oči.

Ova trudnica je pod budnim okom lekara koji su ranije izjavili da plod nema nikakvih povreda od majkinog skoka, a ona je polomila skočni zglob na desnoj nozi što je u odnosu na okolnosti, ne tako krupna povreda.

Majka M.S. je doživela veliki stres. Pregledana je detaljno i sada se oseća stabilno.

Njen nevenčani suprug D. Ć. je zadržan posle intervencije policije na 48 sati.

Trudnicu je u bolnicu doveo upravo muž.

Kako je ispričala policiji i lekarima njih dvoje su se posvađali i D. Č. je fizički nasrnuo na nju. M. S. je rekla da je ona u strahu počela da beži od pomahnitalog supruga i, kako nije imala kud, skočila je kroz prozor sa drugog sprata.

Samo pukom srećom nije zadobila teške povrede, i beba je dobro.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading