Oglasio se "Beograd put" povodom pogibije žene: Nesreća se desila van pešačkog, u zoni gradilišta

Autor: Republika

Hronika

04.08.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena stradala je danas u Ustaničkoj ulici na okretnici autobusa 17 i 31, kada ju je pregazio kamion "Beograd puta". Povodom ove nesreće oglasilo se i samo JKP "Beograd put".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Fotografija sa mesta nesreće

Žena je preminula na licu mesta i to u delu ulice koji se trenutno asfaltira.

- Danas se na delu Ustaničke ulice od Vojislava Ilića do okretnice Кonjarnik (smer ka Bulevaru kralja Aleksandra) desila teška nesreća u kojoj je smrtno stradala osoba ženskog pola – pešak. Ženu je udario kamion "Beograd-puta". Tragični događaj se dogodio van pešačkog prelaza, u zoni gradilišta. Gradilište je bilo obezbeđeno saobraćajnom signalizacijom prema projektu i rešenju Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda. U toj zoni je zabranjen pristup bilo kom licu koje nije angažovano na gradilištu i nema zaštitnu opremu - saopštili su iz JKP "Beograd put".

JКP "Beograd-put" izražava saučešće porodici poginule sugrađanke.

- Uprkos tome što se nesreća dogodila na gradilištu, JКP "Beograd-put" pokrenulo je istragu. Preduzeće će u potpunosti sarađivati sa nadležnim državnim organima u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja - navodi se u saopštenju iz ovog preduzeća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading