Horor kod Niške Banje! Mladića auto ubio na trotoaru

Autor: Blic, Republika

Hronika

08.08.2019

06:37 >> 06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija, K.S. star 20 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se desila u 3:45 časova u Ulici Srpskih junaka, na ulazu u Nišku Banju, kod banjske rampe, dok je još jedan muškarac star 26 godina zadobio povredu glave.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je saopštila niška Hitna pomoć, povređeni mladić je nastradao na licu mesta dok je drugom povređenom muškarcu ukazana pomoć nakon čega je prevezen u Klinički centar radi dalje dijagnostike I lečenja.

Naša ekipa je odmah stigla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt mladića. Vozač automobila ima povredu glave i on je odmah odvezen na neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu - rekli su iz Hitne pomoći.

Nesreća se dogodila u 3.45 u Ulici Srpskih junaka, na ulazu u Nišku Banju, kod banjske rampe, kada je na njega, dok je menjao gumu na automobilu, naleteo automobil marke BMW kojim je upravljao D. M. (26) iz Niša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading