(FOTO) Ovo je vozač BMW koji se zakucao u "dačiju" i ubio četvoro mladih kod Ljiga

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.08.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je jedan sat posle ponoći izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj su život, na licu mesta, izgubile četiri osobe, dok su četiri teško povređene. Kako mediji prenose, on se zakucao u drugi automobil vozeći oko 170 na sat.

Foto: Printscreen/facebook.com
Nikola M.

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao Nikola M.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

Kako prenose mediji, Nikola M. je od ranije poznat po brzoj vožnji.

U trenutku udesa sa njim u automobilu bila je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja je stradala na licu mesta, dok je na suvozačevom sedištu bila njena sestra, inače Nikolina devojka.

Foto: facebook.com/Katarina Ivankovic
Katarina Ivanković

Meštani koji su odmah po sudaru odjurili na lice mesta ispričali su da su prizori bili stravični, da je automobil bio potpuno smrskan, da su povređeni zapomagali i vrištali na sav glas i da je krv bila svuda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

09.08.2019 13:00

Na slici" izgleda"lafčina,mangupčić,sa malo mozga verovatno,ali lepak za naivne devojčice.Šta uradi mačo men,pubija nečiju nedužnu decu vozeći noću samo 170 km na sat,pa to je van svakog normalnog mozga.Zato mangupa osuditi na doživotnu robiju zbog obesti pa neka vozika kolica u Zabeli.

Ivan

13.08.2019 23:26

Sve mogu da oprostim ali alkohol,ne!!!Bio si pijan,cak mislim da je vozio trudnicu!!Ja vozim brze ponekad ali za narkotike i alkohol bih uveo smrt streljanjem na lice mesta!!!