UKLETI JABUKOVAC: Pre 12 godina u tom selu Nikola je išao putem i ubijao ljude, a sada u jednom dvorištu leže 4 leša!

Autor: Republika

Hronika

09.08.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Radosavljević je 2007. godine iz lovačke puške ubio devetoro ljudi i tako 6 porodica zavio u crno! Dvanaest godina kasnije sličan scenario se ponovio u tom selu. U dvorištu jedne kuće pronađena su četiri razbacana leša, a za sada nije poznato šta se dogodilo.

Istraga o telima u Jabukovcu koja su danas pronađena još je u toku, nisu poznati detalji, kao ni uzrok smrti.

Mađutim, vest o prizoru kao iz horor filma, pokrenula je teorije da je mesto Jabukovac u blizini Neogtina ukleto jer je ovaj užas potsetio na nezapamćeni zločin  koji se pre 12 godina odigrao u tom selu.

RepublikaFoto: youtube.com/ MUP Republike Srbije
Nikola Radosavljević

NAJSTRAŠNIJI ZLOČIN KOJI SRBIJA PAMTI

Nikola Radosavljević je 2007. godine počinio jedan od najstrašnijih zločina koje Srbija pamti. Jedno vreme se zbog psihičkih problema lečio u Austriji, u kojoj je živeo i radio, i verovao je da je bio meta crne i vlaške magije koju su mu navodno bacale komšije, zbog čega se,  nakon svađe sa ženom i pokušaja samoubistva skokom u bunar, odlučio na ubilački pohod. Poslat je u psihijatrijsku ustanovu Centralnog zatvora.

Pucnji, jauci, čini se, još odzvanjaju sokakom. Porodice ubijenih okupljene da obeleže deceniju tragedije, ne uspevaju da zacele rane. Ovih dana slike im se vraćaju, kao žive.

Radosavljević je lovačkom puškom krenuo u krvari pir, pa je idući ulicom od svoje kuće redom ubijao komšije Draginju (55) i njenog muža Branislava Borongića (57), zatim Srđana Badžikića (15), Branislava Badejevića (31), Jelicu Banković (37), Dragana Đorđevića (22), njegovog oca Veljka (58) i babu Marinu (78), i na kraju taštu Aniku Čogrić (62). Teško je ranio i Jovanku Badejević (81) i Sinišu Badžikića (47), kome je pred očima ubio sina jedinca Srđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading