TUGA KOD BEOČINA! Ronioci pronašli telo, sumnja se da je profesor Karlovačke gimnazije koji je nestao u sredu u Dunavu

Autor: Kurir, Republika

Hronika

09.08.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini Beočina, kod Mačkovog spruda, pripadnici specijalne ronilačke jedinice policije,u pronašli su telo. Iako identitet utopljenika još nije potvrđen, sumnja se da je u pitanju Branislav Mandić (51), profesor ruskog jezika u Karlovačkoj gimnaziji koji se prekjuče utopio u Dunavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema informacijama, telo je izvučeno u ranim poslepodnevnim časovima, ali identitet utopljenika neće biti poznat do završetka obdukcije.

Kako su mediji nezvanično saznali, Mandić je bio na pecanju sa prijateljem i pred polazak kući odlučio je da se okupa. Skočio je u reku i jedno vreme plivao a zatim je kratko povikao: "Ne mogu više" i utopio se.

Profesore u Karlovačkoj gimnaziji šokirala je vest da im više nema kolege za koga kažu da je bio druželjubiv i uvek spreman da pomogne.

- Mandić je preko 20 godina predavao ruski kod nas i u Karlovačkoj bogosloviji. Bio je veliki profesionalac i dobar i ljubazan kolega. Ne znamo šta mu se desilo jer nismo još dobili zvaničnu potvrdu ni da se utopio. Međutim, nema ni ko da nam javi jer Mandić nema porodicu, nije se nikada ženio i živeo je mirno i povučeno u Kaću - rekla je za medije Mandićeva koleginica.

Podsetimo, na istom mestu pre četiri meseca utopila su se dvojica ribara Dragan Ris i Milorad Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading