Misterija krvavog pira u Jabukovcu! Tri moguća razloga zbog kojih su pobijeni Kuzmirovići, jedan je posebno JEZIV

Autor:

Hronika

12.08.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U masakru nepoznatog ubice (ili više njih) ubijeni su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i njena ćerka Dragana (53). Tela ubijenih pronađena su, kako se za sada pretpostavlja, dva dana nakon ubistva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zamediatelevizija
Salaš u Jabukovcu

Do sada je poznato da je ubica ispalio ukupno 10 hitaca u porodicu, od čega je pet završilo u telu Raje Kazimirovića. Kako policija nije pronašla čaure, niti oružje kojim je počinjeno ubistvo, odmah je isključeno da je neko od članova porodice počinio ubistva pa izvršio samoubistvo.

Uprkos tome što je 15 ljudi razgovaralo sa policijom, i bilo podvrgnuto poligrafskom ispitivanju koje su svi do jednog prošli, osumnjičeni nije pronađen,

U međuvremenu, ovim malim mestom u negotinskom kraju kruže neverovatne teorije o tome zato su Raja i njegova porodica pobijeni.

 

 

Ćup sa blagom

Dan ili dva nakon što su pronađena tela ubijenih, novinarima su komšije ispričale da bi se iza zločina mogla kriti neverovatna priča o zakopanom blagu.

Kako kažu meštani, po mestu kruži priča da je Raja ranije pronašao ćup sa zlatnim dukatima, a vest o tome proširila se selom. Ipak, Raja navodno nije želeo da troši novac, te je zbog toga živeo skromno u kuću bez struje na kraju sela.

Ipak, meštani pričaju da ga je "odalo" to što ima više desetina grla ovaca, krava i druge stoke, a nedavno je za keš kupio traktor.

 

 

- Svi su pričali da je Raja našao neke zakopane dukate. Međutim, živeli su bedno, kao da nemaju za hleb. Imali su stoku, puštali je ljudima po livadama, svađali se, tužili... Imaju tri traktora, jedan su nedavno kupili za keš. Po tome se videlo da imaju para. Oblačili su se toliko sirotinjski da pomisliš da su prosjaci, a imali su na desetine grla ovaca, krava, svinja - kazale su ranije zabrinute komšije.

Da je čudno to što su živeli na ivici bede ispričao je još jedan komšija koji nije mogao da razume Rajinu odluku da, "pored ćupa sa zlatnim dukatima, još uvek nema struju".

Foto: Privatna arhiva
Raja Kazimirović

- Raja nije često napuštao salaš, retko ko ga je viđao u Jabukovcu. Uglavnom su spoljne poslove obavljali njegovi prijatelji, koji su radili kod njega. Po Jabukovcu kruže priče da su ubijeni zbog novca, ali mi je nezamislivo da neko može da puce u celu porodicu zbog materijalnih stvari. Pa koliko su oni mogli para da imaju da bi im neko ovo uradio? - pita se njihov komšija.

Pljačkaši ubili celu porodicu?

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih su došli reporteri "Novosti", u kući su otkriveni tragovi premetačine. Zbog ovog otkrića sumnja se da je četvoročlana porodica ubijena iz koristoljublja, ali posao policije dodatno otežava to što je već dosta vremena prošlo od njihovog ubistva, pa i samog pronalaska tela.

Navodno, istražitelji su otkrili i da su u zločinu korišćena dva oružja, pa postoje indicije da je i izvršilaca više, odnosno najmanje dvojica.

 

 

Sa druge strane, ostalo je nerazjašnjeno šta su lopovi tražili u kući bez struje i vode, koja je udaljena nekoliko kilometara od sela.

Meštani Jabukovca, kako kažu, danima žive u strahu da će ubica, ili više njih, pljačkajući "zakucati i na njihova vrata".

Ubili ih profesionalci zbog zavade

Pošto Raju Kazimirovića celo selo poznaje po njegovoj prekoj naravi i svadljivosti, postoje sumnje da se zavadio sa nekim, te da je taj iz osvete unajmio profesionalca koji ih je likvidirao.

U prilog toj tezi idu i činjenice da je likvidacija izvršena po ugledu na mafijaške, da ubica ili više njih nijednom nisu promašili, te da na licu mesta nisu pronađene čaure zbog čega je još uvek nejasno kojim oružjem su izvršena ubistva.

Takođe, "Novosti" su danas prenele nezvanične informacije da krvi na traktoru, na tremu i ispred kuće gde su pronađena njihova beživotna tela, nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading