Šokantni detalji porodične drame u Kraljevu: Saša je zbog ovoga pucao u sebe

Autor: Mediji

Hronika

14.08.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevčanin Saša Marković (54) koji je u noći između utorka i srede počinio samoubistvo u porodičnoj kući u ulici Radovana Pavlovića, na periferiji Kraljeva, pretpostavlja se da je digao ruku na sebe zbog lošeg zdravstvenog stanja i paklenih vrućina koje nije mogao da podnese. Njegove komšije su rekle da se često žalio na vreme i nesnosnu vrućinu.

Foto: Ilustracija

- Bio je punačak, imao je problema sa povišenim krvnim pritiskom, u par navrata sam ga ovog leta vozio do Hitne pomoći. Mišljenja smo da su paklene vrućine uticale na to da počne da puca po kući i da na tragičan način okonča svoj život, priča za  komšija koji se predstavio kao Stole, a koji živi u kući do Markovića.

On kaže da je oko ponoći najpre začuo jedan pucanj i čuo kako je Sašina supruga Marina vrisnula, a potom je čuo još jedan koji je dopreo iz garaže koja se nalazi u dvorištu pored porodične kuće.

- Uleteo sam u garažu i zatekao sam ga u fotelji koju je koristio za popodnevni odmor. Pucao je sebi pravo u srce i to iz pištolja koji mu je služio kao talija na ratištu na kojem je bio. Godinama sam ga molio da razduži taj pištolj, jer mu više nije potreban, ali on nije želeo da se odvoji od njega, dodaje komšija Stole.

Prema njegovim rečima, nikakvog nasilja u porodici u ovom slučaju nije bilo. On kaže da je porodica dobrog materijalnog stanja, da svi imaju posao i da su živeli u slozi. Saša je iza sebe ostavio dva sina. Jedan od sinova radi u inostranstvu, u Češkoj, drugi je zaposlen ovde, u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Nije mi jasno kako je ovakva tragedija mogla da se dogodi, svi u komšiluku smo potreseni. Saša je bio dobar čovek i uvek je rado pomagao susedima, čak i onima koje ne poznaje dobro. Eto, pre neki dan stigla su mu drva, trebalo je narednog vikenda da ih sprema za zimu, kaže jedna komšinica.

Rodbina i prijatelji počivšeg Saše Markovića osećaju veliku tugu i bol zbog tragičnog gubitka.

- Teško im je da bilo šta kažu, rekli su njihovi prijatelji, i angažovani su oko pripreme za sahranu.

Saša Marković trebalo bi da bude sahranjen u četvrtak na kraljevačkom groblju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bre

15.08.2019 20:16

Boze, sto nije kupio klima uredjaj. Pa zar se tako lako dize ruka na sebe.