"Oboje imaju psihičkih problema, stalno se svađaju, a dete im je često bolesno"! Komšije iznele šokantne detalje bračnog para sa Zvezdare

Autor: Informer.rs

Hronika

15.08.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Đ. (31) juče je u stanu na beogradskoj opštini Zvezdara metlom brutalno pretukla muža Damjana (30)! Zatim mu je zapretila da će skočiti sa terase zajedno sa njihovom sedmomesečnom bebom ukoliko on pozove policiju!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Damjan i Jovana Đedović

Patrola je brzo stigla i policajci su uz dosta muke uspeli da obuzdaju pomahnitalu Jovanu. Damjan je potom zbrinut u Urgentnom centru, a bebu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad.

Dete često bolesno

Komšije kažu da su se Jovana i Damjan tamo doselili pre nešto više od mesec dana.

- Oboje imaju nekih psihičkih problema i non-stop su se svađali, vikali... Jovana bi često u pola noći izašla gola na terasu i igrala. Ono jadno dete je zapostavljeno i često se razboljevalo. Jovana je umela da ga šeta po najvećoj vrućini bez ikakve zaštite od sunca. Oni u kući nemaju nijedan jedini lek za tu bebu! Kad bih joj skrenula pažnju da njenom detetu nije dobro, Jovana bi mi odbrusila da gledam svoja posla - priča komšinica.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Molio je da prestane

- Čula sam kada je počela svađa. Odzvanjalo je, pa su ih čuli svi u dvorištu i na ulici. Damjan je pitao Jovanu gde se zadržala, a onda je nastao lom. Jovana je sitna ženica, dok je on visok skoro dva metra.  Jednostavno je naskočila na njega i prvo ga je tukla rukama. Čula sam Damjana kako zapomaže, a onda je zavapio: "Jovanice, nemoj metlom", i zakukao na sav glas. Krvav i izgreban je istrčao iz stana i zapomagao da zovemo policiju. Ne možete da zamislite tu scenu, kako žena od metar i po bije grdosiju - kaže komšinica i dodaje da se drama nastavila na ulici.

- Istrčao je kroz dvorište pravo na ulicu, a Jovana za njim. Šta mi je drugo preostalo nego da zovem policiju i prekinem taj cirkus - priča vidno uznemirena žena iz zajedničkog dvorišta.

Prema njenim rečima, Jovana se svađala i sa ostalim komšijama u dvorištu.

- Veoma je drska i neprijatna. Kada je napravila ovaj poslednji cirkus, čitavu ulicu je digla na noge. Urlala je iz sveg glasa kako će skočiti s bebom sa terase na prvom spratu, svi smo bili šokirani - kazala je ova žena.

Jovana je prevezena je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu, dok je beba trenutno u Institutu za majku i dete, a biće poverena socijalnim radnicima.

Damjan je sa brojnim ogrebotinama i krvavog nosa završio u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da ima lake povrede. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading