Akcija policije u Kruševcu: Jotka je uhapšen zbog naručene likvidacije

Autor: Novosti, Republika

Hronika

15.08.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je policija srovela veliku akciju hapšenja članova Jotkine grupe u Kruševcu. Privedeno je 9 osoba, a vođa ove kriminalne grupe, Zoran Jotić - Jotka, priveden je zbog sumnje da je naručio likvidaciju Ždrokinca.

RepublikaFoto: printskrin/b92
Zoran Jotić Jotka

Dejana Stanković - Ždrokinac (71) je izrešetan u junu prošle godine u kruševačkom naselju Prnjavor nedaleko od ulaza u hotel "Golf" samo mesec dana nakon što je u kafiću "Arabika" u centru grada likvidiran njegov sin Vojin Stanković (41).

Danas je sprovedeno veliko hapšenje u Kruševcu gde je policija privela devet članova Jotkine grupe. Pored Zorana Jotića (64) uhapšeni su i I.G. (46), S.R. (26), V.P. (25), I.P. (23), M.J. (36), S.P. (44) i M.V. (56) iz Kruševca, kao i S.Z. (43) iz Beograda i N.J. (57) iz okoline Boljevca.

Ždrokinac je izrešetan u junu prošle godine u kruševačkom naselju Prnjavor nedaleko od ulaza u hotel "Golf" samo mesec dana nakon što je u kafiću "Arabika" u centru grada likvidiran njegov sin Vojin Stanković (41).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading