Razvalio vrata, pa tukao tasta,a ženi stavio nož pod grlo: Nasilniku određen pritvor od 30 dana

Autor: Informer.rs

Hronika

19.08.2019

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda odredio je pritvor od 30 dana Nebojši Stokiću (33) iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Ilustracija

Za ovo delo zakonom je propisana kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora. Narednih dana uslediće istraga, tokom koje će biti saslušani svedoci, iznete dokazne radnje i saslušani oštećena nevenčana supruga osumnjičenog, Katarina Antić (25) i njeni roditelji, Milorad i Jasna.

Osumnjičenog će zastupati advokat koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti.

On je osumnjičen da je 11. avgusta, u 4.50 časova ujutro, pod dejstvom od 1,80 promila alkohola u krvi, nogom razvalivši ulazna vrata upao u kuću svoje nevenčane supruge u Žičkoj ulici u Velikom Gradištu, u kojoj ona živi sa roditeljima.

Počeo je da viče da će da ih prebije i zakolje, a u ruci je nosio nož. Pesnicom je dva puta udario u lice svog tasta, a onda ga i šutnuo u telo. Svojoj supruzi je stavio nož pod grlo i pretio da će da je zakolje. Posle ovoga je pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija uskoro pronašla u blizini kuće, sa nožem u ruci.

Motiv ovog napada bio je taj što je Nebojša neposredno pre rođenja deteta, 5. avgusta, živeo kod tasta i tašte, ali je kuću nevenčane supruge zbog čestih svađa napustio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading