STRAVIČNA TRAGEDIJA porodice iz Pirota: Ovo su majka i ćerka koje su nastradale, lekari se bore za život oca!

Autor: Republika

Hronika

19.08.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak ujutro oko 8 časova po bugarskom vremenu, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kočerinovo poginule su Svetlana Rančić (54) iz Pirota i njena kćerka Anđela (16), dok je njihov suprug odnosno otac M. Rančić (60), sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

RepublikaFoto: facebook.com/Anđela Rančić, Svetlana Rancic
Tragično nastradale... Anđela i Svetlana

Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je majka Svetlana, dok je ćerka Anđela od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su u trenutku nesreće spavale.

Kako prenose bugarski mediji, nesreća se desila kada je "panda" pirotskih tablica za čijim volanom je bio M.R, sa svojom prodicom, iz za sada nepoznatih razloga, skrenula na suprotnu stranu kolovoza i sudarila se direktno sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja.

Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je majka Svetlana, dok je ćerka Anđela (16) od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su, u trenutku nesreće, spavale.

Za volanom bio je otac M. R. (60) kojem se lekari i dalje bore za život. Za sada nije poznato zašto je on prešao u suprotnu traku, nakon čega je i došlo do fatalnog sudara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading