Švercovali zlato vredno 1,6 miliona dinara! Par iz Makedonije uhvaćen na Batrovcima

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

20.08.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski carinici su u saradnji s policijom juče, 19. avgusta, na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, sprečili krijumčarenje više od pola kilograma zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na više od 1,6 miliona dinara.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto ilustracija

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, prekršaj je otkriven sinoć oko 22 časa, kada je granična policija za kontrolu izdvojila "mercedes" nemačkih registarskih oznaka kojim je iz Nemačke, gde živi, putovao bračni par makedonskih državljana albanske nacionalnosti.

Neprijavljeni nakit je najpre otkriven u džepovima pantalona 27-godišnje putnice koja se nalazila na mestu suvozača, a potom i u prtljažniku, među njenim ličnim stvarima.

Od putnice koja se našla u prekršaju oduzeto je 610 grama neprijavljenog zlatnog nakita - 20 narukvica, ogrlica, prstenja, lančića, mindjuša, privezaka, kao i dva dukata ukupne vrednosti 1.677.500 dinara, dodaje se u saopštenju Uprave carina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

20.08.2019 14:05

Jeste li im bar sve oduzeli,jer to je najverovatnije namenjeno za šiptarsku dijasporu,za veliku albaniju.Sad to unovčite pa prosledi te za našu stvar ako ste pametni.