Razrešena pucnjava na Umki: Policija uhapsila počinioce, sudiće im se za teško ubistvo u pokušaju

Autor: Republika

Hronika

21.08.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. T. (1996) i F. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da su oni 25. jula ove godine maskirani i naoružani upali u jedan lokal u Umki, nakon čega su drškom pištolja naneli više udaraca oštećenom U. B. (1998), a potom ispalili više hitaca ka njemu i dvojici dvadesetdvogodišnjih mladića.

Tom prilikom U. B. je, usled ispaljenih hitaca, zadobio teške, a dvadesetdvogodišnji mladići lake telesne povrede. 

Takođe, policija je pretresom stana oštećenog U. B. i njegovog brata Z. B. (1997) pronašla pištolj, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima D. T. i F. T. je određen pritvor do 30 dana, dok je U. B. i Z. B. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading