Šokantni detalji bratoubistva: Ubio ga pa zamotao u foliju!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

22.08.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji ubistva Ignjata Gajića (24), za koje je osumnjičen Bogdan Gajić (20). Uhapšenom je određen branilac po službenoj dužnosti.

RepublikaFoto: googlemaps.com/printscreen/facebook.com/printscreen
Ignjat i Bogdan Gajić

Policija je kobne večeri zaustavila osumnjičenog Bogdana Gajića (20), a na pitanje šta mu je to u foliji, mladi Šapčanin je odgovorio: "To je moj brat". Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, sumnja se da je vozio telo ubijenog Ignjata (24) u obližnji šumarak, nedaleko od njihove kuće, gde je ranije iskopao raku!

Žrtva, nasmrt pretučena, sahranjena je na Novom groblju u Šapcu, a u isto vreme osumnjičeni za ubistvo starijeg brata priveden je nadležnom zameniku javnog tužioca. Milan Milutinović, zamenik VJT u Šapcu, rekao je "Novostima" da je naložena obukcija tela Ignjata Gajića. Bogdanu je prvobitno određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a u međuvremenu je odveden na saslušanje.

- Sledi ispitivanje osumnjičenog, očekujemo obdukcioni nalaz, uslediće psihološko-psihijatrijska veštačenja osumnjičenog, veštačenja povreda i sva druga za koja se proceni da su potrebna, kao i saslušavanje eventualnih svedoka - kaže zamenik VJT u Šapcu. - Sve zavisi i od toga šta će tražiti odbrana osumnjičenog.

Bogdanu Gajiću određen je advokat po službenoj dužnosti. Nakon saslušanja kod tužioca osumnjičenom je, odlukom suda, određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Gajići

Dok rodbina, kumovi i prijatelji liju suze zbog izgubljenog mladog života, i dalje se malo zna o uzrocima tako brutalnog ubistva. Za njegove najmilije i sve koji su ga poznavali nema utehe. Nema ni nagoveštaja zbog čega je brat, kako se sumnja, tako surovo i brutalno nasrnuo na starijeg brata. Na posmrtnici, među ožalošćenima, navedeno je i Bogdanovo ime, uz Vidaka, trećeg sina porodice Gajić.

Prema informacijama iz istrage, nema dilema da je policija zaustavila osumnjičenog sa Ignjatovim telom. Nedoumica je da li je, nakon što je u ponedeljak prijavljen događaj, otkriven oko 3.30, dok ga je osumnjičeni vozio u kolima, u gepeku, ili gurao u kolicima zamotanog u foliju.

SKROMNI DOBRI LjUDI

Otac osumnjičenog i žrtve slovi za uglednog Šapčanina i radi kao profesor u visokoškolskoj ustanovi, a majka mladića je bankarski službenik. Svi njihovi poznanici imaju samo reči hvale o Gajićima, za koje tvrde da su skromni i dobri ljudi. Kolege oca dvojice mladića kažu da im se on nikada nije žalio na decu.

- Nije razdvajao sinove, ni u čemu. Vodio je računa da im kao i svaki roditelj što više pruži - kažu očeve kolege. - Ne smem ni da zamislim kako mu je sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading