I roditelji idu na saslušanje! Istraga o svirepom ubistvu u Šapcu ide u OVOM pravcu, pokojni Ignjat razorio porodicu Gajić

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

22.08.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Bogdan Gajić (20) do smrti tukao svog brata Ignjata (24) jer više nije mogao da podnese njegovo problematično ponašanje i torturu kojoj su svi ukućani bili izloženi

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Bogdan Gajić nije mogao da trpi torturu

Motiv bratoubistva, koje je pre četiri dana potreslo Šabac, navodno je bilo problematično ponašanje žrtve Ignjata Gajića (24), kome je, nakon višegodišnje torture i zlostavljanja čitave porodice, presudio mlađi brat Bogdan (20).

Dosadašnjom istragom zločina u porodici poznatog slikara Milića od Mačve utvrđeno je da su porodični odnosi bili ozbiljno narušeni.

- Prvi rezultati istrage ukazuju da Ignjat godinama nije živeo sa porodicom jer je još kao srednjoškolac upao u loše društvo. Navodno, imao je problema i sa narkoticima. Kod roditelja i braće vratio se kada je zapao u ozbiljne probleme i dugove, zbog čega je gotovo istog trenutak počeo da maltretira sve ukućane. Bogdan navodno više nije mogao da trpi svakodnevno zlostavljanje, zbog čega je kobne noći dohvatio bokser i do smrti ga izudarao, a potom izbo nožem - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Njega je, podsetimo, u utorak ujutru policijska patrola zatekla kako na ulici gura kolica sa lešom svog brata, koji je imao nameru da zakopa u šumi.

 

 

Ne pričaju ni sa kim: Roditelji se zatvorili u kuću

Petar i Tanja Gajić su se posle sahrane sina gotovo zatvorili u kuću, uskoro bi i oni trebalo da budu saslušani kao svedoci u istrazi koja se zbog ubistva vodi protiv njihovog srednjeg sina.

- U trenutku ubistva, roditelji i najmlađi brat nisu bili u kući jer su otišli u Beograd. Ignjata su u sredu sahranili, a o tragediji ne žele da pričaju, samo oni znaju kako im je - kazale su komšije.

Iako je vest o zločinu šokirala gotovo sve Šapčane, koji su tvrdili da su u pitanju dobri, mirni i povučeni momci, saznanja da je Ignjat bio problematičan ipak su većini bila donekle poznata.

- Priča se svašta, od toga da je Ignjat imao ozbiljan problem s drogom, do toga da je bio nasilan. Činjenica je da oni javno nisu pravili nikakve probleme, a šta se događalo unutar njihove kuće, znaju samo oni. Šta god da se događalo, zločin ne mogu da opravdam - kazala je jedna meštanka Šapca.

Bogdanu Gajiću je nakon saslušanja, Viši sud u Šapcu odredio pritvor do 30 dana. Inače, porodica Gajić izuzetno je ugledna, Petar, otac mladića, jeste slikar, a njegov rođeni ujak bio je proslavljeni Milić od Mačve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading