TRAGEDIJA PORODICE RANČIĆ BEZ KRAJA: I Marjan koji je ostao bez žene i ćerke u udesu u Bugarskoj podlegao povredama

Autor: pink.rs

Hronika

26.08.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjan Rančić iz Pirota, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj u kojoj su nastradale njegova ćerka Anđela (16) i supruga Svetlana (54), izgubio je bitku za život.

Foto: facebook.com/Anđela Rančić, Svetlana Rancic
Svetlana i Anđela Rančić

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se kod mesta Kočerinovo. Na licu mesta preminula je Svetlana, dok je njena ćerka Anđela povredama podlegla u bolnici.

Svetlanin muž Marjan (60) koji je bio za volanom, tada je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu. On u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana" u Sofiji zbog nekoliko operacija bio u indukovanoj komi.

Poznanici i prijatelji ove porodice u šoku su zbog tragedije i o njima imaju samo najlepše reči.

- Radio je u omladinskoj zadruzi, a solidarnost i empatiju za druge, odnosno nesebičnost, stekao je kao dete radeći na gotovo svim radnim akcijama koje su organizovane u ovom delu Srbije. Tih je i nenametljiv i uvek spreman da primi savet ali i da ga iskreno da. Porodica mu je svetinja i sve je njoj podredio - pričaju poznanici porodice Rančić.

Zbog čega je Marjan Rančić skrenuo u suprotnu traku auto-puta nedaleko od graničnog prelaza Kulata, i sudario se sa autobusom koji je prevozio putnike, još uvek nije jasno. Automobilom marke "fiat panda" i ranije su putovali na odmor, a za Marjana kažu da je savestan i dugogodišnji vozač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading