TRAGEDIJA: Telo nestalog planinara iz Novog Sada pronađeno na Rtnju

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

29.08.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca pronađeno je na Rtnju. Prema još nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je reč o nestalom planinaru iz Novog Sada za kojim je još u sredu krenula potraga, a navodno je pao sa litice.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com
Aleksandar Sale Mijanović

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije su izdali saopštenje na svojoj Fejsbuk stranici da su pronašli beživotno telo za koje se sumnja da je telo nestalog planinara Aleksandra Mijanovića (45) iz Novog Sada na planini Rtanj.

- Poziv prema GSS-u je primljen od strane prijatelja nestalog planinara, koji nije bio dostupan posle izvesnog vremena, nakon najavljenog odlaska na planinu Rtanj. Spasioci GSS-a su pokrenuli akciju i nakon 26 sati pretraživanja terena, su pronašli beživotno telo za koje se sumnja da je u pitanju nestali planinar A.M.

Dežurni policijci koji su pretraživali teren zajedno sa spasiocima, su bili na licu mesta, a detalji i uzroci smrti unesrećenog nisu još poznati.

 

 

Gorska služba spasavanja Srbije ovom prlikom izjavljuje saučešće porodici tragično unesrećenog, stoji u sopštenju Gorske službe spasavanja Srbije.

Podsetimo, porodica i prijatelji planinara iz Novog Sada Aleksandra Mijanovića prijavili su da je nestao u subotu uveče na planini Rtanj.

On je, kako navode, na noćno planinarenje otišao potpuno sam i otad ga jednostavno nema.

Mobilni mu je bio nedostupan. Prema raspoloživim podacima nije prešao granicu nijednu granicu, ali se nikome od porodice i prijatelja otad nije javio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading