Monstrum ženu onesvestio pa ubio jer je bila jača od njega

Autor:

Hronika

30.08.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Safeta Stana (53) uhapsila je policija zbog sumnje da je u sredu oko ponoći zadavio nevenčanu suprugu Violetu Nedu (35) u selu Torak kod Zrenjanina. Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući supružnika, a pretpostavlja se da je osumnjičeni u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Safet Stan

- U toku večeri izbila je svađa između osumnjičenog i supruge, nakon čega je on fizički nasrnuo na nesrećnu ženu i najverovatnije je zadavio rukama. Monstrum je ubrzo nakon zločina sam pozvao policiju i priznao zločin. Njemu su odmah stavljene lisice na ruke - kaze izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, dosad nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici, a Safet i Violeta su preko pet godina živeli zajedno. Njih dvoje nisu imali dece, ali je Violeta sa suprugom iz prvog braka imala sedmoro dece, koja žive kod oca.

TRAŽILA POMOĆ

Prema rečima Ilone Nede, majke ubijene, nekoliko sati nakon što će je muž ubiti, telefonom ju je zvala ćerka.

- Oko pola 12 me je pozvala Violeta i rekla da je Safet nasilan, da joj preti i tražila da pozovem policiju. Ja nisam imala broj i nisam znala šta se dešava kod njih, pa sam za 10 minuta pozvala ćerku ponovo. Tada se javio Safet i rekao mi da je Violeta otišla kod brata Tibija. Nisam ni slutila da ju je ubio - kroz plač je ispričala nesrećna žena.

Ubijena žena kobne večeri pozvala majku i požalila se da joj je suprug nasilan i da joj preti

Brat ubijene žene Tibi Neda, koji je kobne večeri bio sa osumnjičenim i sestrom, kaže da ništa nije ukazivala da će ovako nešto da se desi.

- Bio sam sa Violetom i Safetom te večeri. On je kupio šest piva, pa su me pozvali da dođem. Sve je bilo normalno, ja sam popio jedno pivo i otišao kući. Nisu se svađali. Samo me je oko četiri sata ujutro probudila policija i rekla da mi je sestra ubijena. Rekli su da leži mrtva u dvorištu - neutešno priča Tibi.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ovde je Safet ubio Violetu

RADILI NA NJIVI

Kako je ispričala Violetina majka, dosad nikad nije bilo sličnih slučajeva.

- Oni su radili zajedno na njivi. Safet dosad nije bio ljubomoran, tako da ne verujem da je to razlog. Često su pili, pogotovo Violeta, jer je patila za decom i što nisu sa njom. Ona sa suprugom iz prvog braka ima sedmoro dece, koja žive u Idvoru. Bila je tužna zbog toga - rekla je majka i dodala da je i prvi Violetin suprug bio poprilično problematičan, te je zbog toga čak bio i u zatvoru.

Onesvestio je, pa ubio

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Porodica u šoku: Violetina braća, sestra i majka

Prema rečima Violetinog drugog brata, osumnjičeni je najverovatnije prethodno onesvestio njegovu sestru, pa je ubio.

- Violeta je bila jača od njega. Pretpostavljam da je on nju najpre udario u glavu i onesvestio, pa ju je zadavio. U kući nije bilo puno krvi - kaže brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading