OČUH MONSTRUM: Priznao da je silovao devojčicu (13)!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

30.08.2019

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jablan V, očuh Jane S. (13) iz Kisača, priznao je da je više puta silovao devojčicu koja je zbog toga pobegla od kuće, nezvanično saznaje "Blic".

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Porodična drama je potresla celu Srbiju

Kako se piše u medijima, on je u policiji navodno priznao da je silovao devojčicu, usvojenu ćerku njegove nevenčane supruge.

Klupko užasa počelo je da se odmotava pre nekoliko dana nakon što je trinaestogodišnjakinja više puta zvala policiju i ćutala, a potom pobegla od kuće. Policija je locirala odakle su dolazili pozivi i privela porodicu na informativni razgovor. Devojčica je tada ispričala da ju je Jablan V. dugogodišnji dečko njene usvojene majke više puta silovao. U strahu da će je majka grditi ona je nakon toga pobegla.

Policija je Jablana zadržala na ispitivanju, i on je, kako nezvanično saznajemo, priznao krivično delo.

Podsetimo, trinaestogodišnja devojčica iz Kisača pronađena je nakon dvodnevne policijske potrage kod jednog prijatelja u Budisavi nadomak Novog Sada.

RepublikaFoto: facebook.com
Jablan V.

Nestanak devojčice u ponedeljak uveče prijavila je majka M. V. (48), koja je devojčicu usvojila još dok je bila beba, u periodu kada je bila u braku sa drugim muškarcem. Od njega se razvela kada je devojčica imala oko sedam godina i, prema rečima članova njegove porodice, od tada skoro da uopšte nisu u kontaktu.

- M. je sa ćerkom napustila bivšeg muža jer se ovaj navodno propio. Bilo je tu nekih svađa, ali ne i nasilja. Jednostavno, M. više nije htela da trpi njegova pijanstva i nije želela da ga njihova usvojena ćerka takvog gleda. Od tada je devojčica retko dolazila da vidi oca, a pogotovo u poslednje vreme. Nakon izvesnog vremena, kod njih se doselio J. koga je M. navodno upoznala preko Fejsbuka, a da li su bili u braku, to zaista ne znam - priča nam rođaka devojčicinog usvojitelja, u nadi da nisu istinite priče da joj je mala rođaka zlostavljana.

Komšinica porodice kaže da je bila zatečena vešću da je J. napastvovao pastorku, i dodaje da teško može da poveruje u to.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading