Malom Ugaru određen pritvor do 30 dana

Autor: Tanjug

Hronika

30.08.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Milanu Ugarkoviću, zvanom Mali Ugar, od ranije poznatom pravosudnim organima, a sada osumnjičenom za dilovanje heroina.

Foto: MUP Srbije
Mali Ugar

On je pre dva dana uhapšen, jer je, kako mediji pišu, pretresom njegovog "golfa 7", u bunkeru iza "klime", policija pronašla 50 paketića, umotanih u PVC foliju, u kojima je bilo raspoređeno oko 60 grama heroina.

Viši sud je saopštio da je sudija za prethodni postupak osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana, zbog mogućnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

On se tereti izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora.

Ugarkovića je, inače, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno oslobodio u decembru 2017. godine zbog nedostatka dokaza, od optužbi za ubistvo Jovice Jankovića (33) 24. marta 2013. godine u Batajnici, pošto je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda.

Ugarković je, prema pisanju medija, dobro poznat pravosusdnim organima a njegovo ime je u više navrata dospevalo na stranice crne hronike što zbog ovog slučaja, što zbog nekih drugih koji nisu dobili epilog na sudu.

Pre nekoliko meseci, ispod njegovog automobila pronađena je eksplozivna naprava. On je pozvao policiju, koja je hitno reagovala i demontirala bombu.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading