(FOTO) On je mrtav pijan seo da vozi majku i ubio je: Novi detalji stravičnog udesa u Jakovu

Autor:

Hronika

02.09.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Dimković (53), koji je u nedelju uveče izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova majka Natica (73), bio je mrtav pijan kada je seo za volan. Posle nesreće policija mu je izmerila 3,6 promila alkohola u krvi.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
KRIV ZA SUDAR Goran Dimković sa ćerkom

- Jedan komšija ga je sreo i rekao mi da je jedva stajao na nogama, klatio se. Ipak je takav seo u auto i otišao po majku. Natica je znala da on ima problem sa alkoholom i nikada nije htela da je vozi kada je bio pijan, ali je u nedelju ipak ušla u auto - ispričala je komšinica.

Po njenim rečima, Goran je bio dobar prema svima u selu, ali je u kući bio izuzetno nasilan. Zbog toga su ga napustile tri žene, često je dolazila i policija, a on je dobio i zabranu prilaska. Tada je razapeo šator u dvorištu i, pošto je bila zima, majka se sažalila na njega i pustila ga nazad u kuću.

3,6

promila alkohola u krvi imao je Goran Dimković

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
ŠOK Kuća Dimkovića u Jakovu

- Jedno vreme je u kući živeo i Goranov sin iz prvog braka, Filip sa ženom i decom, ali je i on otišao u podstanare jer nije više mogao da izdrži pored oca, koji je češće bio pijan nego trezan - kaže sagovornica Srpskog telegrafa.

Do nesreće je došlo u nedelju oko 20 časova kada se golf u kome su bili Dimkovići direktno sudario sa fordom.

Nesrećna Natica nije bila vezana i udarila je glavu i zadobila smrtonosne povrede. U drugim kolima povređene su dve devojke, koje su bile saputnice, dok je vozač ostao nepovređen. Zanimljivo je da oba automobila koja su učestvovala u udesu nisu bila registrovana.

Već imao saobraćajke

Goranu Dimkoviću ovo nije prvi saobraćajni udes u kome je učestvovao. Pre otprilike mesec dana učestvovao je u još jednom čukanju sa vozilom stranih tablica, ali je sve prošlo bez težih posledica. Navodno je i ranije već jednom sleteo sa puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading