Deca kojoj je stric da esktazi puštena kući iz bolnice: Mališanima rekao da je droga super

Autor: K. J.

Hronika

06.09.2019

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak i devojčica kojima je stric Perica Drašković (32) dao ekstazi pušteni su kući iz Opšte bolnice Novi Pazar. Oni su proveli dve noći u bolnici, gde su podvrgnuti ispiranju želuca i gde su se oporavili od šoka koji je prouzrokovalo uzimanje droge.

- Deca su dobro i narkotici neće prouzrokovati neke ozbiljnije probleme u daljem funkcionisanju - kažu iz Hitne službe.

Drašković je u međuvremenu saslušan, a pred nadležnima je tvrdio da se ničega ne seća. Dok se čeka odluka tužioca o njegovoj daljoj sudbini, komšije iz naselja Ćeramidžinica, gde živi porodica Drašković, smatraju da Pericu treba zatvoriti "na duže vreme"!

- Porodica je u haosu. Ceo život imaju problema zbog Perice, al' ih je ovo baš potreslo i mnogo su ljuti na njega. Treba da odleži u zatvoru kako bi se i on, ali i porodica i ta jadna deca, smirili. Perica nikad nama nije učinio ništa loše. Najviše muka je zadao svojoj porodici - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, Drašković je deci od 3 i 6 godina dao po jednu tabletu ekstazija. Kada je majka videla da deci nije dobro, odvela ih je u Hitnu službu, odakle su prebačena na Dečje odeljenje Opšte bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading