(FOTO) Brutalne optužbe Mandinog sina: Otkrio ko je naručio ubistvo njegovog oca i Arkana, a to su OVA dva imena!

Autor: Republika

Hronika

06.09.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića koji je ubijen sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, na svom instagramu je objavio da zna ko su nalogodavci ubistva njegovog oca i Arkana! On je bio vrlo direktan u svojim tvrdnjama, a kako je napisao, oni koji stoje iza likvidacije imaju sreće što je osnovao porodicu, inače bi se osvetio za smrt oca.

Aleksandar Mandić napisao je da je ubeđen da su nalogodavci ubistva Mira i Rade Marković!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AcaMandic (@alka_manda12) on Sep 5, 2019 at 6:05am PDT

 

Dodao je i da porodice pomenutih treba da zahvale samo njegovom sinu Lazaru i supruzi Marini Kotevski zbog kojih ne želi da uradi ono što misli da bi trebalo, a to je da se na pravi način osveti za očevu smrt. 

Foto: instagram.com/alka_manda12

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, ubijen je u beogradskom hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine, a u napadu na Arkana život su izgubili njegov dugogodišnji prijatelj Milenko Mandić Manda (u 44. godini) i Dragan Garić (u 47. godini).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading