Stravičan napad u Kuršumliji: Pretučen predsednik okružnog odbora SNS

Autor: kurir.rs

Hronika

08.09.2019

11:18 >> 11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor AD "Planinka" iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom Radovan Raičević (64) pretučen je u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga. Raičević je tom prilikom zadobio povrede po glavi i telu.

RepublikaFoto: youtube.com/Dnevne internet novine Top novosti
Radovan Raičević

Radovan je nakon ukazane pomoći od strane ekipe Hitne službe Doma zdravlja Kuršumlija, prebačen na dalju dijagnostiku u prokupačku bolnicu.

U bolnici kažu da je nakon dijagnostike pušten na kućno lečenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su S. V. (42) iz Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. 

- Sumnja se da je on jednog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca udario, ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu - saopštila je policijska uprava u Prokuplju.

Iako se za sada ne zna motiv napada, nezvanično se saznaje da je lice koje se sumnjiči da je pretuklo Raičevića jedno vreme bio zaposlen i da je očekivao iz nekog razloga da mu se produži zaposlenje, ali do toga nije došlo.

Raičević je bio i narodni poslanik iz Toplice ispred SNS, kao i predsednik Okružnog odbora ove stranke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading