Muk u Borči! Vladimir otvorio kapiju, Zoran ušao u automobil sa zatamljenim staklima, krenuo na suđenje veka

Autor:

Hronika

11.09.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko misterioznog ubistva pevačice Jelene Marjanović polako počinje da se odmotava! Danas u 12 časova počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je pre tačno tri i po godine, svirepo ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović na nasipu u naselju Crvenka kraj Borče.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Ispred porodične kuće Marjanovića u Borči jutros je bilo tiho, samo je Zoranov otac Vladimir u jednom trenutku otvorio kapiju i vratio se u kuću. Ubrzo nakon toga izašao je Zoran ušao u kola i krenuo put sudnice automobilom sa zatamljenim staklima.

Zoran Marjanović danas treba da se izjasni o svojoj krivici.

Ročište je zatvoreno za javnost, a na njemu će sud utvrđivati koji će se dokazi tužilaštva i odbrane izvoditi tokom suđenja, dok će se Zoran kratko izjasniti o krivici. Za Srpski telegraf on je rekao da je spreman za suđenje i najavio obrt u sudnici o čemu možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading