Lokalizovan požar u Surčinu: Povređenima se ukazuje dalja pomoć

Autor: Novosti, Republika

Hronika

12.09.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hali firme "Ferić" u Surčinu, koja se bavi proizvodnjom toalet papira, negde oko 10 časova buknuo je požar. S obzirom na to da je magacin bio pun lakozapaljivog materijala, vatrogascima je pričinjavalo veliki problem da se izbore sa vatrom, ali su oni uz požrtvovan napor u tome uspeli.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Detalj sa lica mesta

Posle više sati gašenja požar je lokalizovan, a još traje dogašavanje.

Plamen je izbio u magacinu i u gašenju je učestvovalo 30 vatrogasca-spasioca iz Vatrogasno-spasilačkih jedinica Zemun, Surčin, Voždovac i Obrenovac sa 14 vozila.

U požaru je jedan radnik zadobio lakše opekotine po ruci i glavi i njega su prevezle ekipe Hitne pomoći, dok je trojici radnika ukazana lekarska pomoć jer su se nagutali dima.

POVREĐENI U POŽARU PREVEZENI U ZVEČANSKU I URGENTNI CENTAR

Četiri osobe koje su jutros povređene u požaru u fabrici toalet papira u Surčinu, zbrinute su i nisu životno ugrožene, rečeno je "Novostima" u Hitnoj pomoći. Radnik koji je zadobio opekotine po ruci i glavi prevezen je na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj, dok su trojica zaposlenih koji su se nagutali dima primljeni u Urgentni centar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading