(VIDEO) Snimak sa autobuske stanice u Kragujevcu: Žena zapomaže, ne mogu da dišem!

Autor:

Hronika

14.09.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog jutra pojavila se vest da je radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu, brutalno intervenisao, mučio i zlostavljao ženu (31), zbog čega ga je policija i privela. Kako je prvobitno bilo javljeno, radnik obezbeđenja je ženi uvrnuo ruku i šutirao je nogoama. S

RepublikaFoto: instagram.com/infokg.rs
Intervencija radnika obezbeđenja

Tokom dana pojavio se i snimak intervencije radnika obezbeđenja na autobuskoj stanicio u Kragujevcu. Na snimku se vidi da je muškarac ženi uvrnuo, oborio na zemlju i pritisnuo kolenom.

- Pusti me, pusti me, ne mogu da dišem - zapomagala je žena dok se na snimku čuju glasvoi koji mole radnika obezbeđenja da smanji silu jer je u pitanju ženska osoba.

U komenatarima se navodi da je najpre došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

- Deda nije debil, zašto niste pustili i snimak kad mu je ova fina gospođa udarila dva šamara zato što joj je rekao da ne može da uđe bez peronske karte - piše u jedenom komentaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video mučenja putnice na Autobuskoj stanici.

A post shared by infoKG.rs (@infokg.rs) on Sep 14, 2019 at 1:13am PDT

 

- Čovek je postupio najnormalnije u toj situaciji, nije je povredio ni uputio bilo kakvu ružnu reč. E, sad pre nego sto je dospela u ovu situaciju trebalo je dobro da razmisli šta govori i šta radi. I ja sam žena, ali treba biti realan, a pre svega kulturan, što se za nju nije moglo reći u tom trenutku - napisala je druga žena u komenataru, koja je bila očevidac incidenta.

Radnik obezbeđenja je priveden u policijsku stanicu te će dalja istraga i ispitivanje rasvetliti ovaj slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading