Ubica iz Kruševca izgovorio jezive pretnje koje lede krv u žilama, preti da će ubiti i decu

Autor: telegraf.rs

Hronika

14.09.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u Kruševcu dogodio strašan zločin kada je ubijena Gordana Radosavljević (47) i teško ranjen njen brat Goran Radosavljević (42), oboje iz Raške, u punoj bašti kafića. Za ovo ubistvo osumnjičen je Gordanin suprug Miško Jovanović, koji je pobegao sa lica mesta i policija za njim intenzivno traga.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Očevici koji su se zadesili na mestu tragedije govore da je muškarac nakon pucnjave iste sekunde pobegao i uputio se ka autobuskoj stanici. 

Potraga za beguncem je intenzivna i svi strahuju da bi pored ovog mogao da učini još neko krivično delo. Vlasnik lokala "Mali Pariz" koji se zadesio na mestu tragedije ispričao je kako je čuo jezive pretnje koje je Miško izgovorio svojoj supruzi Gordani neposredno pre ubistva.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata - ispričao je očevidac.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je prebačen u kruševačku bolnicu, u kojoj se lekari bore za njen život.

Gordana i Miško Radosavljević iz braka imaju dve ćerke i njihovi poznanici su u strahu da bi nešto moglo da se dogodi deci.

Na mesto ubistva ranije danas, došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: "Jao, neće valjda i decu". 

Očevici koji se se zatekli tu govore da se Miško uputio ka naselju gde je živeo sa svojom suprugom.

Ljudi koji su se našli u bašti ili u prolazu, preplašili su se jezivog događaja te su  u okolne radnje kako bi se sakrili.

- Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smeo da izađe neko vreme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj deo - dodaju očevici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading