ČIKO, NEĆEŠ SE VIŠE IGRATI SA MNOM: Poslednje reči upućene Miroslavu Armackom kidaju dušu

Autor: espreso.rs, Republika

Hronika

19.09.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić Miroslav Armacki koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, pronađen je mrtav posle 79 dana potrage i sahranjen 17. septembra.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Miroslav Armacki

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, 15. avgusta, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence. Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je imao fatalne povrede vrata.

Kako navodi njegova rođaka Nataša u objavi, uz fotografiju Miroslava koji drži bebu u krilu, "samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio".

Foto: printscreen/facebook.com
Dirljiva poruka na Fejsbuku

"Čiko naš... Nažalost, nisi više tu sa nama da me čujes kako pričam i kako sam svašta naučio, nećeš se više igrati sa mnom kao što si se igrao pre kad uletiš u sobu, pa počneš da me vrtiš. Kad ti uletim u sobu i legnem preko tebe da te budim... Više neće biti toga, jer nažalost prerano si otišao u neki tamo drugi svet. Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio. Čiko, nikada te neću zaboraviti, jer će me podsećati uvek na tebe i pamtiću te uvek kakav si bio, najbolji čika... Sada mirno spavaj.. Neka te čuvaju anđeli" - piše u opisu fotografije.

Miroslav Armacki je bio zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu i veliki ljubitelj motora. Kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostali su tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se više od dva meseca nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Njegove slike deljene su i po društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading