NAJBRUTALNIJE VRŠNJAČKO NASILJE DO SADA: "Zatekla sam sina krvavog i isečenog, sa slomljenom rukom!"

Autor: Kurir, Republika

Hronika

20.09.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja žrtva, do sada najbrutalnijeg vršnjačkog nasilja u Srbiji je dečak. S.K. (12), učenik šestog razreda OŠ "Branko Radičević" u Velikoj Moštanici, koji je prekjuče završio u Institutu za majku i dete zbog polomljene ruke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njegova majka D.K. kaže da ga je našla okrvavljenog lica, izgrebanog i s vidno oteklom rukom, a razlog svega toga jeste to što je njen sin, kaže - odbio da se bije.

Njega je, kako ona tvrdi, tukao učenik U.J. (13), a čitav slučaj telefonom su snimala deca, koja su navijala. 

Očajna majka je, osim direktoru škole, nasilje prijavila i policiji u Železniku.

Mali S.L. je u šoku, depresivan je, ruka ga jako boli i moli da ga majka prebaci u drugu školu.

Foto: Ilustracija

Drama posle zvona

Drama je počela prekjuče kad je sin uputio telefonski poziv majci - Mama, mislim da sam polomio ruku, molim te dođi s posla.

-Odsekle su mi se noge i kao bez duše sam trčala s posla. Zatekla sam ga krvavog. Iz nosa mu je curila krv, imao je posekotinu na usni, ogrebotine po bradi, a ruka mu je bila otekla. Dok sam ga spremala za bolnicu, sin mi je ispričao da mu se tokom velikog odmora obratio učenik U.J. koji mu je potom lupio šamar i pobegao. Na sledećem malom odmoru, isti dečak prišao je mom sinu i rekao mu da će ga prebiti posle škole - priča kroz suze D.K. pokazujući medicinsku dokumentaciju i nastavlja da joj je onda dete ispričalo da su mu potom prišla dvojica sedmaka i pozvala ga da posle časova dođe pored škole da mu nešto pokažu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka u šoku...

Prema njenim rečima, S.K. je izašao iz školskog dvorišta, pored kojeg je zgrada pošte i video dečaka U.J. i mnogo druge dece.

Morao sam da ga bijem

- Spustio je ranac na zemlju, a U.J. ga je pozvao da se biju. On je to odbio i pokušao da pobegne. Tad ga je U.J. udario. Moje dete je pokušalo da pobegne, ali ga je dečak stigao, ščepao i jako gurnuo na zemlju. Tada je dete udarilo licem o tlo i povredilo ruku - priča majka.

Ona dodaje da su okupljena deca sve snimala telefonima.

- U institutu za majku i dete pregledali su mog sina, utvrdili povredu ručnog zgloba i stavili mu longetu. Reklisu da se, ako ruka počne da otiče, odmah javimo u bolnicu. Potom sam s tako povređenim sinom otišla pravo kod roditelja dečaka U.J. Oni su bili vidno iznenađeni i očajni. Tada je U.J. rekao da je morao da tuče moje dete jer su mu zapretili stariji učenici da ukoliko on to ne uradi, onda će oni njega i mog zajedno - opisuje horor ta žena i dodaje da je juče otišla u policiju u Železniku da prijavi slučaj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading