Detalji zverskog ubistva u Novom Kneževcu: Braća tukla Martina (17) dok mu nije pukla jetra! Razlog svađe - DROGA?!

Autor:

Hronika

22.09.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila četvoricu braće M. D. (19) i J. D. (18), kao i dvojicu maloletnika od 15 i 16 godina, zbog sumnje da su nasmrt pretukli tinejdžera Martina Barnu (17) u Novom Kneževcu. Kako saznajemo, telo nastradalog mladića pronađeno je 18. septembra u parku u ovom mestu, samo dan nakon što je njegova porodica prijavila nestanak policiji!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izgubio svest

- Sumnja se da je kobnog dana došlo do svađe između Martina i četvorice braće, nakon čega su uhapšeni mladići brutalno nasrnuli na nastradalog tinejdžera. Tukli su ga rukama i nogama po celom telu, sve dok mladić nije pao na zemlju i izgubio svest. Delinkventi su tada, umesto da pozovu Hitnu pomoć i policiju, pobegli s lica mesta i nemilosrdno ostavili Martina da leži na zemlji - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Za ceo zločin saznalo se dan kasnije, kada je policija, nakon što je porodica prijavila Martinov nestanak, telo tinejdžera našla u gradskom parku.

- Na telu nije bilo nikakvih vidljivih povreda koje bi ukazivale na stravične batine koje je mladić pretrpeo. Ipak, nakon obdukcije je utvrđeno da je smrt nastupila nasilno, te da je nastradalom mladiću usled brojnih udaraca u stomak koje je zadobio pukla jetra! Bukvalno mu nije bilo spasa! Policija je ubrzo uhapsila trojicu rođene braće i njihovog brata od strica zbog sumnje da su ubili tinejdžera - kaže izvor i dodaje da je osumnjičeni nakon saslušanju u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Sumnja se da su pre mesec dana isti mladići skoro otkinuli uvo nastradalom Martinu

Poznati odranije

Ubrzo nakon što vesti da je Martin brutalno prebijen, na pojedinim portalima pojavila se informacija da ovo nije prvi put da osumnjičeni mladići maltretiraju nastradalog mladića.

HRONOLOGIJA: Slučajevi vršnjačkog nasilja

13. SEPTEMBAR - Krivične prijave za nasilničko ponašanje podnete protiv I. O. (15) i D. I. (14), koje su u školskom dvorištu OŠ "Knez Sima Marković" u Barajevo šamarale i fizički maltretirale A. M. (15)
18. SEPTEMBAR - S. K. (12), učenika šestog razreda OŠ "Branko Radičević" u Velikoj Moštanici, pretukao drug U. J. (13) i polomio mu ruku
20. SEPTEMBRA - Dva učenika lakše povređena u tuči u dvorištu Osnovne škole "Jefimija" u Obrenovcu. U obračunu učestvovala četiri učenika
22. SEPTEMBAR - S. Z. (19) iz Kragujevca uhapšena zbog sumnje da je u jednom kafiću u Kragujevcu brutalno pretukla 18-godišnju tinejdžerku

- To su delinkventi koji čitavo leto maltretiraju što decu, što starije osobe i iz nepoznatih razloga niko im ništa nije mogao, dok se, nažalost, ovako nije završilo. Martin je od istih tih dečaka pre skoro mesec dana zadobio povrede uha i morao je da ide na ušivanje jer je bez istog mogao ostati - napisala je jedna od ogorčenih meštanki.

Podsetimo, ovo je u proteklih nekoliko dana čak peti slučaj vršnjačkog nasilja koje je potreslo srpsku javnost.

Trebalo da proslavi punoletstvo

Kako saznajemo, nastradali mladić u trenutku zločina još nije napunio 18 godina. Naime, on je u novembru trebalo da proslavi punoletstvo i proslavi veliki rođendan.

Posvađali se oko droge?

Motiv ubistva još uvek nije poznat, a sumnja se da svađa između mladića kobnog dana navodno izbila zbog neraščišćenih poslova oko narkotika.

- Sumnja se da se mladići kobnog dana sastali kako bi izvršili razmenu droge. Ipak, kako su osumnjičeni pokušali da prevare mladića, izbila je svađa koja je ubrzo prerasla u tuču - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading