UBICA IZ KOTEŽA U TEŠKOM STANJU: Nalazi se na odeljenju intenzivne nege

Autor: blic.rs

Hronika

24.09.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan G. (31), koji je juče primljen u Urgentni centar zbog povreda zadobijenih kada je pokušao da izvrši samoubistvo nakon što je, kako se sumnja, ubio svoju bivšu devojku, i dalje je u teškom stanju.

Foto: printscreen/TV Pink
Mesto ubistva

- Njegovo stanje je nepromenjeno, teško i on je pod stalnim nadzorom lekara. Nalazi se na odeljenju intenzivne nege - kazali su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Stefan je na to odeljenje dovezen juče popodne, nakon što ga je policija pronašla kako leži pored tela Marine Đ. (30), a pretpostavlja se da je upravo on presudio 30-godišnjoj devojci iz okoline Loznice, a zatim pucao sebi u glavu.

Kao motiv svađe, a zatim i upucavanja zasad se navode razmirice između dvoje mladih koji su se nekada zabavljali, ali je ta veza prekinuta na Marininu inicijativu. Komšije i poznanici Marine Đ. ispričali su da nesrećna devojka nije želela da se vrati Stefanu, što on nije mogao da prihvati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading