Završena obdukcija devojke iz Pančeva koja je skočila sa zgrade

Autor: Blic, Republika

Hronika

24.09.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija beživotnog tela devojke K. R. (19) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu su pokazali da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede nastale usled pada na tlo, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Mediji već uveliko kalkulišu razlozima samoubistva, pa se navodi da je K. R. imala probleme sa dečkom i da se kobne večeri posvađala s njim, da je najavljivala samoubistvo na društvenim mrežama, te da je u zgradu u kojoj nije stanovala došla specijalno s namerom da se ubije. 

Ovaj slučaj privukao je ogromnu pažnju jer se radi o mladoj devojki koja je tek kročila u život i na žalost tragično završila. Zato ukoliko imate problema, ili znate nekog ko ih ima, osećate se nesrećno ili usamljeno, u Srbiji postoji "Centar srce" gde volonteri razgovoraju sa osobama koje osećaju teskobu.

Volontere ovog centra, ukoliko postoji potreba, možete dobiti na telefon  0800-300-303, ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading