Jezivim rečima najavila samoubistvo na Instagramu pa skočila sa devetog sprata!

Autor:

Hronika

25.09.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina R. (19), koja se zbog neuzvraćene ljubavi bacila kroz zatvoren prozor na devetom spratu solitera u Pančevu, i ranije je najavljivala samoubistvo. Jednu takvu poruku ostavila je i na svom Instagram profilu, neposredno pre tragedije.

RepublikaFoto: Google Street View
Zgrada iz koje je iskočila Katarina R.

 Foto: Google Street View"Depresijo moja draga, volim ja tebe puno, ali je vreme da ti uzvratim duplo", napisala je nesrećna devojka na Instagram storiju, prenosi pančevački portal K-013. Storija više nema, jer je on vidljiv samo 24 sata, a nema ni Katarine... Ovaj sajt navodi i da je Katarina imala problem s društvom zbog oblačenja i muzike koju je slušala, te da su je mnogi osuđivali i omalovažavali. Prema rečima njoj bliskih ljudi, tragediji je prethodila i svađa s dečkom, koja se odigrala kobne večeri.

Podsetimo, telo nesrećne tinejdžerke pronađeno je u noći između nedelje i ponedeljka na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj.

Ona nije živela u ovoj zgradi, pa se pretpostavlja da je s namerom došla u ovaj soliter da se ubije. To što se bacila kroz zatvoren prozor u prvom trenutku unelo je sumnju i način na koji je stradala. Policija nije isključila ni nesrećan slučaj ni mogućnost da ju je neko drugi gurnuo. Ipak, istraga je pokazala da je reč o samoubistvu.

Pre nego što se ubila, Katarina R. (19) na Instagramu ostavila poruku, koju, nažalost, niko nije shvatio ozbiljno

"Obdukcija je utvrdila da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede nastale usled pada na tlo", saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading