Napadači tražili "crnu torbu", pa zapucali! Istraga o ranjavanju Beograđanina

Autor:

Hronika

25.09.2019

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoafrička policija traga za napadačima koji su u petak ranili Beograđanina Iliju Martinović (71), koji je poslednjih 20 godina živeo u Johanesburgu. Prema jednoj verziji, Srbin je ubijen tokom pljačke. Prema drugoj, njegova likvidacija je naručena jer je bio svedok ubistva Darka Kulića, nekadašnjeg saborca Đorđa Božovića Giške, u kojeg je u julu 2018. ispaljeno čak 30 hitaca!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ilija Martinović

Kako prenose lokalni mediji, napadači su upali u auto-servis koji drži Ilija, vezali njegovog zeta, a njemu tražili da im preda nekakvu crnu torbu. Došlo je do verbalnog okršaja, nakon čega su napadači zapucali, ranili Iliju i pobegli.

Martinović bio u autu sa Darkom Kulićem u julu 2018, kada je on izrešetan sa 30 hitaca

Martinović, inače, nema kriminalni dosije. Poznavao je sve ljude koji dolaze iz Srbije i koji su tamo živeli, pa i Kulića, sa kojim je bio u autu kada je ubijen. Osim Martinovića, u vozilu je bila i Kulićeva žena, a oboje su preživeli ovaj napad i nemaju povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading