Nestala u Srbiji pre 3 meseca: Pronađen LEŠ KINESKINJE na Tari! OBESILA SE u šumi?

Autor: Mediji, Republika

Hronika

25.09.2019

07:39 >> 10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema za sada nezvaničnim informacijama, na Tari je u utorak uveče pronađeno telo Zhu Xinyue (22), kineske državljanke kojoj se krajem juna izgubio svaki trag.

Foto: Ilustracija

Prema prvim podacima iz istrage, nesrećna devojka je izvršila samoubistvo, pronađena je obešena o drvo u šumi, ali će rezultati obdukcije pokazati tačan uzrok smrti.

- Telo je pronađeno oko 30 metara ispod puta koji povezuje Mitrovac i Perućac. Na njemu nije bilo vidljivih povreda, zveri kojih na Tari ima puno, ga se nisu dokopale - rekao je Novostima izvor iz istrage, sugerišući da je telo dugo stajalo u šumi pre nego što je pronađeno.

Telo su posle prijave prolaznika pronašli čuvari Nacionalnog parka Tara, zajedno sa nekoliko kineskih državljana koji su bili uključeni u potragu.

Da je kineska državljanka nestala, MUP Srbije obavestio je javnost 25. jula, prosledivši medijima informaciju da je ona poslednji put viđena u Bajinoj Bašti 29. juna, kao i fotografiju koje ja mogla pomoći u potrazi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Čekaju se rezultati obdukcije...

Istu informaciju prosledila je i ambasada Narodne Republike Kine, uz molbu da javi svako ko ima neka saznanja o njenom daljem kretanju.

Odmah je utvrđeno je da se ona iz Bajine Bašte telefonom poslednji put javila roditeljima 29. juna. Oni su nestanak ćerke i prijavili, jer se ona nije vratila kući sa turističkog putovanja, na koje je otišla sama.

Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju koja će pokazati da li je nesrećna devojka presudila sebi, kao što se pretpostavlja, na osnovu tragova pronađenih u šumi pored puta Mitrovac - Perućac.

To je tragičan ishod potrage koja je trajala skoro tri meseca, a u koju su bili uključeni oditelji Džu Sinjue, koji su doputovali u Srbiju s nadom da će ćerku pronaći živu, srpska policija, spasilačke službe i kineska ambasada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading