Roditelji je terali da se vrati mužu, on je izbo nožem: Stravična smrt Tatjane Vasiljković!

Autor:

Hronika

26.09.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Vasiljković (52) ubio je nožem svoju suprugu Tatjanu (46), a potom se obesio u njihovoj porodičnoj kući u Beloj Palanci.

RepublikaFoto: facebook.com/Tanja Vasiljkovic
Tatjana Vasiljković

Iskrvarila

Stravična porodična tragedija otkrivena je u utorak po podne, kada je policija pronašla beživotna tela ovog bračnog para.

- Vasiljkovićevi su se često svađali. Pretpostavlja se da je kobnog dana između njih ponovo izbio sukob. Ovog puta Dragan je zgrabio nož i njime dvaput ubo ženu u grudi. Tatjani nije bilo spasa i iskrvarila je na licu mesta! Shvativši šta je uradio, nasilnik je otišao u susednu sobu i obesio se o gredu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako nezvanično saznajemo, stan je u kojem su Vasiljkovićevi živeli bio je zaključan iznutra, pa su policajci morali da provale.

Foto: facebook.com/Tanja Vasiljkovic

- Policija je odmah po dojavi izašla na mesto zločina. Čim su ušli unutra, bilo je jasno da se radi o ubistvu i samoubistvu. Odmah je pozvana i Hitna pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt supružnika. Njihova tela su potom prevezena na odbukciju, koja će utvrditi tačno vreme i uzrok smrti - kaže naš sagovornik.

Bio bolesno ljubomoran

Izvor Srpskog telegrafa objašnjava da je motiv ovog svirepog zločina najverovatnije ljubomora.

- Dragan je stalno pravio Tanji scene. Bukvalno mu je sve smetalo! Pretpostavljam da su se kobne večeri ponovo posvađali zbog njegove ljubomore, nakon čega je on nožem nasrnuo na nesrećnu ženu - kaže izvor.

Vasiljković je odranije poznat policiji i iza sebe ima krivični dosije zbog nasilja u porodici. Upravo zbog toga on je krajem maja udaljen iz stana i izrečena mu je mera zabrane prilaska supruzi.

Dragan nedavno tukao ženu, nakon čega je ona pobegla od kuće, ali mu se ponovo vratila

- Nesrećna žena je i ranije trpela nasilje od Dragana, tako da ovo nije bilo iznenađenje. Nedavno je dobila batine, nakon čega je pobegla od kuće. Tanja ga je tada i prijavila policiji i sklonila se neko vreme u selo kod roditelja. Ipak, oni su joj rekli da treba da se vrati svojoj kući, pa se nesrećna žena ponovo pomirila sa Draganom. Potom se desilo ovo - priča naš izvor blizak porodici.

2 žene ubijene od početka nedelje

Dve ćerke

Kako saznajemo, Dragan je radio kao mehaničar, dok je njegova supruga Tatjana bila domaćica. U braku su bili dugi niz godina, a iza sebe su ostavili dve starije ćerke i unuke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading