Zbog devojke ga vezali za stub, skinuli golog i tukli do smrti: Otkriven motiv svirepog ubistva u Beogradu

Autor:

Hronika

26.09.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova danas u uhapsili trojicu muškaraca za koje se sumnja da su izvršili teško ubistvo četrdesetogodišnjeg muškarca.

RepublikaFoto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Foto: Ilustracija

Zbog ovog dela uhapšeni su M.M. (1967), S.K. (1982) i M.I. (1993), koji su žrtvu skinuli, zatim vezali za stub i tukli do smrti. Nakon što je žrtva preminula, osumnjičeni su telo bacili u Dunav.

Kako prenose mediji, motiv za ovo svirepo ubistvo je svađa oko devojke sa kojom je žrtva ovog zločina bila u vezi. Ovim činom, osumnjičeni su želeli da ponize žrtvu, zaprete i nateraju je da raskine ljubavnu vezu. Navodno je devojka bila u vezi sa svom četvoricom ali je na kraju odlučila da ostane samo sa ubijenim.

Osumnjičeni, koji su od ranije poznati policiji zbog desetine krivičnih dela, privedeni su Višem javnom tužilaštvu gde će protiv njih biti podignuta krivična prijava.

Za telom žrtve se još uvek traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading