Monstrum bi ubio moju ćerku da nije uhapšen! Ispovest oca bivše ljubavnice ubice

Autor:

Hronika

28.09.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Ljubić, otac Maje B. (25), koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala Davoru Perniću (35), osumnjičenom za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, tvrdi da njegova ćerka nema veze sa zločinom! Kako navodi za naš list, sledeća meta Pernića sigurno bi bila njegova ćerka da ga policija nije na vreme zaustavila!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Maja Bađikić i Ljubiša Ljubić (u okviru)

- Moja ćerka nema veze sa zločinom! Davor ovim pokušava da joj smesti zato što je on pre zločina u Jabukovcu pokušao da ubije jednog mladića i to u njenoj kući! Nakon toga je počeo da je proganja i preti da će je ubiti ako ikome zucne šta se zapravo desilo u njenoj kući. Ona je od tada njegova meta. Plašim se da bi je sledeću ubio da ga nisu uhapsili - tvrdi Ljubić.

Ljubiša je do detalja ispričao šta se kobnog dana desilo u kući njegove ćerke Maje.

Ljubić: Moja ćerka nema veze sa zločinom! Davor ovim pokušava da joj smesti

- Tog dana u kuću moje ćerke došao je dečko koji je od nje ranije kupio auto kako bi joj doneo ostatak novca koji joj je dugovao. Verovatno je Davor pratio tog dečka i bukvalno minut nakon njega upao je u Majinu kuću naoružan i sa maskom. Ona je rekla da će pozvati policiju, a Davor je tada okrenuo pušku ka njoj i rekao: "Ni slučajno!" Naredio je tom dečku da legne na pod i pucao mu u nogu - kaže Ljubić.

Ljubić: Zlikovac bi ubio moju ćerku da nije uhapšen

On dodaje da su ubrzo Pernić i taj mladić napustili Majinu kuću, a tada je osumnjičeni krenuo da proganja njegovu ćerku.

- Maja je nakon Davorovog hapšenja ispričala policiji da je on, sem porodice u Jabukovcu, nedavno ranio i tog dečka u nogu. Zato sada želi da joj se osveti i napakuje joj zločin - dodaje Ljubić. T. M.

Upoznali se na popravci auta

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Davor Pernić

Otac uhapšene Maje B. kaže da su se njena ćerka i osumnjičeni upoznali prilikom popravke automobila, pošto je Davor radio kao auto-mehaničar.

- Jednom prilikom joj se pokvarila sajla na automobilu, pa su je auto-mehaničari uputili na Davora. To je prvi kontakt koji je imala s njim! Ko zna šta je on umislio, znam da je pre nekoliko godina isto tako uhodio devojku u koju se zaljubio. Umislio je da su zajedno - kaže Ljubić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading