Robertove ubice zaćutale pred tužiocem: Horor detalji likvidacije na Zemunskom keju

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

28.09.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.M. (52), S.K. (37) i M.I. (26) koji su optuženi da su sa više udaraca usmrtili Roberta Romića na Zemunskom keju, a zatim njegovo telo bacili u Dunav, pred tužiocem su se branili ćutanjem i odbili su da iznesu odbranu.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Izvlačenje beživotnog tela 

Sva trojica su već poznata policiji i pravosudnim organima po raznim krivičnim delima, a M.M. je ranije bio osuđivan za ubistvo.

Gotovo u isto vreme dok su trojica osumnjičenih saslušavani u Katanićevoj ulici, pripadnici MUP Srbije su iz Dunava izvukli beživotno telo Roberta Romića, muškarca koji je mučen i ubijen pre nekoliko dana na Zemunskom keju i za kojim se intezivno tragalo.

Njegovo telo ronioci su pronašli ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku. Ono je poslato u Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Prema prvim informacijama iz istrage, trojica osumnjičenih su se, kako se sumnja, dogovorili da ponize Roberta jer je počeo da se zabavlja sa ženom sa kojom su ranije i ostali muškarci bili, ali se sve pretvorilo u njegovo mučenje. Na kraju, on je i usmrćen.

 

 

Oni su, navodno, Roberta, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je M.M, kako se sumnja, tukao metalnom šipkom po nogama i rukama.

- Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, navodno, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav na Zemunskom keju, u blizini "Hotela Jugoslavija" - navode iz MUP-a.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je Robert, nad kojim su se trojica osumnjičenih, prema sumnjama, iživljavala više od dva sata, još bio živ kada su ga bacili u vodu!

Istraga se nastavlja, a u policiji, kao i u nadležnom tužilaštvu, uskoro bi trebalo da budu saslušani neki svedoci, kao i žena, zbog koje je nesrećni muškarac navodno ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading