Istraga o četvorostrukom ubistvu na salašu u Jabukovcu : Majin švaler ključni svedok u slučaju?

Autor:

Hronika

01.10.2019

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni svedok u slučaju četvorostrukog ubistva u Jabukovcu 7. avgusta mogao bi da bude Darko S. iz sela Malajnice, inače još jedan ljubavnik nedavno uhapšene Maje Bađikić (25)! Sumnja se da se Bađikićeva u istom periodu viđala i sa prvoosumnjičenim Davorom Pernićem i Darkom S., o čemu svedoči događaj koji se desio neposredno pred zločin.

RepublikaFoto: instagram.com/Maja Bađikić/Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Bađikićeva je ispričala da nije bila u emotivnoj vezi sa Pernićem, već da je on bio opsednut njome, pa je tako jednom, maskiran i sa puškom, upao u njenu kuću i pucao u izvesnog Darka S., koji je došao da joj isplati novac za automobil koji je prodala. Ipak, Pernić je na saslušanju ispričao drugačiju verziju.

- Maja mi je poslala poruku da ima probleme sa Darkom i da joj je zapretio da će joj polomiti leđa ukoliko bude pomislila da prestane da se viđa sa njim. Tog dana mi je poslala poruku da će on uveče dođi kod nje i da se pazim jer je nasilan. Obukao sam maskirano odelo, stavio fantomku i sa puškom došao kod nje. U kuću sam upao nakon što sam čuo svađu između njih dvoje i tada sam upucao Darka u nogu - ispričao je Pernić.

Pernić je tvrdio da je na Majin poziv upao u njenu kuću i pucao u noge Darku S.

Maja je na saslušanju ispričala da ovaj događaj nije prijavila ni policiji ni svom suprugu, koji je bio u inostranstvu, iz straha od Pernića. Ubica iz Jabukovca, međutim, tvrdio je da ga je jedne večeri nakon tog događaja Maja pozvala u kuću, podelila s njim "tabletu sa srcem u sredini", od koje će biti "raspoloženiji", a potom ga pozvala da dođe kod nje u krevet.

Podsetimo, Davor Pernić osumnjičen je za četvorostruko ubistvo Raje Kazimirovića (72), njegova majke Dragice (93), sestre Ljubice Oprikić (76) i njena sestričine Dragane Jozeljić (53). Buđikićeva, koja je uhapšena nakon što je Pernić otkrio da je krivicu preuzeo na sebe kako bi nju zaštitio, tereti se za saučesništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading