Marko (27) urlao da je Isus, pa ubio majku golim rukama: Jezive scene na mestu zločina u Bogatiću

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

02.10.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko P. (27) iz Bogatića, osumnjičen da je danas ubio majku Desanku, staru oko 65 godina, i pretukao babu Veru (82), zločin je izvršio golim rukama, a svemu je prethodila stravična scena. On je, kako saznajemo, golim rukama davio i pretukao majku do smrti, a babu je toliko udarao da je jedva preživela i sa teškim povredama je prevezena u šabačku bolnicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Za vreme zločina, otac nije bio kod kuće jer je radio na njivi. Motiv ubistva još se ne zna. Susedi su čuli kako je pretio da želi da ubije nekog komšiju i urlao da je "Isus i da mora da pusti krv". Kako komšije pretpostavljaju, majka i baka su nastradale dok su pokušavale da ga obuzdaju.

Prema nezvaničnim informacijama, Marko P. se nikad nije lečio i nije bilo prijava protiv njega. Osumnjičeni mladić je inače trenirao i dizao tegove, pa su ga i policajci jedva savladali kada je nasrnuo na njih na mestu zločina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading