Starici autobus zaglavio ruku, pa završila ZGNJEČENA pod točkovima! Lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

03.10.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom izlaska iz gradskog autobusa Subotičanka D.B. (77) oko 14 časova, zadobila je teške telesne povrede zbog kojih je u životnoj opasnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila u subotičkom naselju Radijalac, kada su ženi su vrata zatvorila ruku, a autobus je krenuo i ona se u trenutku našla ispod točkova. 

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali vozač autobusa "Subotica transa" i putnica D. B. koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva - kažu u subotičkoj policiji.

Po rečima očevidaca vatrogasci su dizalicom morali da podignu vozilo da bi izvukli ženu.

- Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto i ležala je ispod točkova. Mislim da je bila živa kada je stigla hitna pomoć - kratko će jedan od očevidaca.

Žena je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde potvrđuju da je životna ugrožena.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđuju da je ženi prvo ruka ostala u vratima što je uzrokovalo njen pad. U pitanju je krivično delo protiv bezbednosti u javnom saobraćaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading