(VIDEO) Obraćanje mladića kojeg je zlostavljao GORAN JEVTIĆ: Gurnuo me je u toalet i stavio moj pe*is u usta, posle mi je nudio 100.000 dinara da ĆUTIM

Autor: Republika

Hronika

04.10.2019

17:35 >> 18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Levijatan snimao je danas obraćanje mladića Luke Krčevinca (20) kojeg je seksualno zlostavljao glumac Goran Jevtić (41), kada je mladić imao 15 godina.

RepublikaFoto: facebook.com
Luka (sredina) sa aktivistima Levijatana

- Otišao sam sam u toalet. On je otvorio vrata i povukao me i otvorio vrata kabine i zatvorio. WC šolja mi je bila ispod nogu i blokirao sam se od straha, ruke me ne slušaju, ništa. On je krenuo da me ljubi po vratu. Rekao je "Treba da ti bude čast, da ti neko poznat kao ja izvrši oralni se*s". Ja sam bio u pantalonama. On mi ih je skinuo i istavio moj pe*is u svoja usta. Ja sam ga odgurnuo i rekao "Molim te, pusti me". Onda je on krenuo da masturbira, a ja sam pobegao. Napolju sam sreo drugaricu i počeo da povraćam i plačem - rekao je Luka.

Mladić tvrdi da mu je glumac nakon zlostavljanja preko advokata nudio novac, ali da on to nije hteo da prihvati.

 

- Preko advokata mi je nudio da navedem bilo koju cifru, a posle je ponudio 100.000 dinara i stipendiju za glumu koju sam hteo da upišem - ističe mladić.

Luka kaže da je imao brojne terapije sa psiholozima u Novom Sadu nakon zlostavljanja i da je u školu počeo da ide vanredno zbog provokacija sredine, kao i da je prestao da se bavi sportom na koji je išao 13 godina. Sada objašnjava da se odlučio na obraćanje javnosti kako bi otkrio celu istinu i kako bi prestala nagađanja.

RepublikaFoto: facebook.com
Ovako je dečak izgledao kada ga je glumac zlostavljao

Podsetimo, Jevtić je u Osnovnom sudu u Somboru osuđen na deset meseci robije zbog polnog uznemiravanja maloletnika. Prvostepenom presudom u martu bio je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora, ali je ta kazna sada preinačena.

Tog 15. juna 2014. godine glumac je maloletnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a drugom izvadio penis dečaka i stavio ga u usta. Stanje oštećenog mladića nakon seksualnog zlostavljanja potvrdili su i njegova majka, drugarica koja je bila sa njim te večeri u društvu, kao i radnik pozorišta u Somboru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

04.10.2019 22:38

Nadriglumca iza rešetaka pa neka tamo trpa u usta,a momak od 15 godina kad udari po nosu,dobro zaboli,pa prema tome mora da mu je prijalo.