Strah i trepet na Zvezdari: Coka šeta sa nanogicom, komšije beže sa ulice!

Autor:

Hronika

07.10.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je prošle godine optužena za teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58), nedavno je puštena u kućni pritvor uz elektronski nadzor. Prema rečima komšija, baka Coka je strah i trepet na Zvezdari, gde živi sa sinom Markom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
U KUĆNOM PRITVORU Coka nije želela da daje izjave, samo je provirila iz kuće

Naši reporteri juče su pokušali da stupe u kontakt sa Stojanovićevom, ali ona nije želela da daje izjave. Ipak, optužena je u jednom trenutku nakratko provirila iz svoje kuće, a potom se ponovo vratila unutra.

KOMŠIJE NA OPREZU

Kako Srpski telegraf saznaje, komšije Stojanovićeve, u Ulici Olge Jovanović, kažu da im nije nimalo svejedno nakon izlaska Coke iz Centralnog zatvora u Beogradu, u kojem je provela godinu dana.

Slobodno vreme uglavnom koristi da ode do obližnje pijace ili marketa

- Čuo sam da je Coka trenutno u kućnom pritvoru, ali je nisam sreo od izlaska. Svakako da nikome u ulici nije svejedno, šta god razlozi bili, to je ubistvo. Doduše, bolje da ne pričam puno, ne bih joj se zamerao s obzirom na čitavu situaciju - kaže Cokin komšija, koji je zahtevao da ostane anoniman.

RepublikaFoto: youtube.com/B92
Ubijeni Zoran Trifunović

Hteo da joj uzme kuću

Kao motiv zločina koji je počinila pominjale su se pretnje kojima je ubijeni investitor godinama maltretirao optuženu staricu. Navodno, Trifunović je na mestu kuće optužene želeo da napravi zgradu, ali Stojanovićeva nije htela da mu proda svoj plac. Ona je zbog toga više puta prijavljivala investitora zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti.

Stojanovića je u kućni pritvor uz elektronski nadzor puštena 31. avgusta, a jednom dnevno, od devet do 10 sati, dozvoljeno joj je da prošeta. Prema rečima pojedinih komšija koji su je ovih dana sretali, slobodno vreme uglavnom koristi da ode do obližnje pijace ili marketa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
UBISTVO Trenutak kada je upucala Zorana Trifunovića

UVEK U ISTOJ KAPI

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što Coka prilikom svakog izlaska nosi jednu stvar po kojoj je postala prepoznatljiva široj javnosti.

Tukli je u zatvoru

Marko Stojanović, sin optužene za teško ubistvo, rekao je za medije da je njegova majka tokom boravka u pritvoru bila maltretirana.

- Svašta je proživela u zatvoru, zbog čega je pokušala sebi da prereže vene! Jedna od zatvorenica ju je čak udarila pesnicom u glavu, zbog čega je moja majka zadobila potres mozga - ispričao je sin optužene.

- Uvek je doterana i lepo sređena kada izađe da prošeta. Međutim, ono što je upečatljivo na njoj jeste bela kapa koju Stojanovićeva nosi prilikom svakog izlaska iz kuće. To i ne bi bilo toliko čudno da Coka taj isti kačket nije nosila i prilikom brutalne likvidacije investitora, a o čemu svedoči i snimak zločina, koji je ubrzo nakon likvidacije osvanuo na internetu. Zasad nije poznato da li ova kapa zapravo ima neku sentimentalnu vrednost za Stojanovićevu, ali zasigurno uteruje strah komšija optužene - kaže izvor.

Podsetimo, Stojanka Stojanović je 2. septembra prošle godine hladnokrvno iz pištolja ubila vlasnika preduzeća "Sava invest" Zorana Trifunovića. Ceo zločin zabeležile su nadzorne kamere koje su snimile optuženu kako sa belim kačketom na glavi prilazi investitoru, iz cegera vadi pištolj i puca u njega. Investitor potom pada na pod, nakon čega Stojanovića obilazi njegovo telo, a potom ga overava sa još jednim metkom u glavu.

ČINJENICE Ko je Coka

  • Zorana Trifunovića (58) ubila je 2. septembra 2018.
  • godinu dana provela je u zatvoru
  • u kućni pritvor uz elektronski nadzor puštena je 31. avgusta
  • od devet do 10 sati dozvoljeno joj je da prošeta
  • u stanu na Zvezdari živi sa sinom Markom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading