ŠTA TI JE SUDBINA?!! Aleksandar (25) iz Mladenovca poginuo u nedelju zbog brze vožnje koja je nekoliko godina ranije koštala života i njegovu devojku!

Autor: alo.rs

Hronika

08.10.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Saša Eskić (25) iz Mladenovca poginuo je u nedelju u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Mladenovcu, dok je njegova devojka Nina Šmit (18) poginula pre pet godina na izlazu iz Mladenovca, dok je on vozio automobil.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

Kako saznajemo, Eskić je probio ogradu nadvožnjaka dok se trkao sa drugim motociklistom, pa udario u elektro-mrežu iznad pruge, koja ga je gotovo spržila. Nesreća se dogodila u nedelju, oko 18 sati, u Ulici kralja Petra Prvog kod broja 309, a očevici kažu da je prizor bio jeziv.

 - U jednom trenutku je proklizao i probio ogradu nadvožnjaka, a od siline udarca je odleteo pravo na vosokonaponski električni vod iznad pruge. Struja ga je maltene spržila, a posle pada na zemlju na mestu je umro - kaže Eskićev poznanik i navodi da ga je velika brzina, nažalost, koštala glave.

- Radio je u očevom servisu za pranje automobila i tepiha, ali je obožavao brzu vožnju. Njegova devojka Nina Šmit poginula je 16. decembra 2014. na izlazu iz Mladenovca, kada je "pežo" koji je vozio Eskić brzinom od 85 kilometara na sat udario u džip BMW. On je tri meseca bio u komi, izvukao se sa šinama u rukama i nogama, ali se, nažalost, nije odrekao volana - kaže poznanik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading