Srbin u kombiju "sakrio" 750 kilograma marihuane! Zaplenjena droga na granici Rumunije i Bugarske  

Autor:

Hronika

08.10.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Granična policija u Rumuniji uhapsila je državljanina Srbije u čijem kombiju je pronađen tovar od čak 750 kilograma marihuane, koji na tržištu vredi 9,87 miliona dolara!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

- U nedelju oko ponoći policija je u blizini rumunske granice, u južnom regionu Đurđu, zaustavila 32-godišnjeg srpskog državljanina koji je upravljao kombijem sa srpskim registarskim tablicama, u kojem je otkriven tovar s drogom - saopštila je lokalna policija.

Tokom redovne provere, službenici su u vozilu uočili ogromne bele vreće. Posumnjali su da se u njima možda nešto krije, ali nisu očekivali da su do vrha pune kanabisom i da je vozač mislio da će proći neprimetno sa 750 kilograma droge!

- Svaka vreća je sadržala manja pakovanja kanabisa, umotana u limenu foliju. Slučaj je predat tužilaštvu u Đurđu, koje je pokrenulo istragu protiv državljanina Srbije zbog šverca droge na rumunskoj teritoriji - navodi se u saopštenju policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading